EN DE

Grisen, koen og deres venner

Sticks’n’Sushi er meget mere end fisk og ris. Vores yakitori er en stolt og vigtig del af vores koncept. Og vi lægger selvfølgelig et lige så stort stykke arbejde i at finde gode bæredygtige råvarer til vores yakitori, som med alt andet i vores restaurant. Her kan du læse mere om grisen, koen og alle deres venner.

Hestbjerg grisen

Har du smagt vores Buta Bara yakitori? Hestbjerg grisen er økologisk og fritgående – og det kan man godt smage! Og faktisk er vi i skrivende stund ved at forhandle os frem til, at lave vores egen grisefarm, hvor dyrevelfærden er langt bedre end loven kræver.

Oksekød

Kød er ikke det mest bæredygtige valg – det ved vi godt. Derfor er der også mindre kød på kortet end nogensinde før. Og en dag vil koen være helt være erstattet af kalven, lammet og den fritgående gris fra egen avl. Indtil da så står oksekødet på listen over mulige forbedringer.